Follow me:

Welcome to the Council!

Nog niet zo lang geleden, ergens eind afgelopen jaar of zo besloot ik om definitief te kappen met alles te delen. En daar viel mijn blog dus ook onder. Dit omdat ik er geen puf meer voor kon vinden. Waarom nu dan toch weer verder? Nou omdat het gewoon blijft jeuken in de vingers! Ik zat alweer een tijdje te twijfelen om weer bezig te gaan maar zonder een goede naam kom je niet zo ver. Tot vandaag, want dankzij Dimmu Borgir heb ik weer iets waar mee de motivatie terug is gekomen.

‘Council of Wolves and Snakes’ is een nieuw nummer dat net uit gebracht is (4 mei komt het hele album uit). Ik vind de titel zo gaaf dat ik hem gewoon als domein naam moest hebben. Tja, bij mij blijft muziek toch altijd een grote rol in namen spelen. Misschien dat je het al wel vergeten bent, maar mijn “nick name” Exmersion is een track van de band Uneven Structure. Een instrumenteel nummer en vrij kort maar zo mooi!

Goed, wat kunnen jullie dus verwachten op deze verse nieuwe blog van mij? Uhm, laat ik eerst gewoon duidelijk zijn dat mij niet ga inhouden qua posten en inhoud. Het is mijn blog, mijn regels! Type foutjes? Who cares? Ja, de taal nazi’s natuurlijk.

 • Muziek
  Metal/Hip Hop/Dubstep etc. Alles wat ik tof vind zal hier voorbij gaan komen (als het mogelijk is natuurlijk).
 • Fotografie
  Dit is iets wat mij ook altijd al bezig heeft gehouden. Nu ik geen Instagram meer heb (binnenkort een blogje over denk ik) ben ik weer helemaal actief geworden op EyeEm. Soms zal het een enkele foto zijn, een andere keer een hele rits met mooie shots. Dit vooral omdat ik weer dat sommige oude volgers mijn foto’s erg mooi vonden.
 • Nieuws gerelateerde shit
  Geen idee hoe ik dit anders moest omschrijven. Maar dit zal dus gaan over acties zoals Facebook kort geleden had met hun data lek van de gebruikers. Dit en ander soort gelijke zooi wil ik ook wel mijn gal over spugen, lol.
 • Persoonlijk?
  Ja en nee. De laatste tijd ben ik wat bewuster bezig met het delen van persoonlijke dingen. Oké, op Twitter ga ik natuurlijk nog wel helemaal los maar dat is alleen over mezelf. Foto’s van Flynn zullen vast ook wel voorbij komen maar alleen onherkenbaar. Ik wil niet dat hij op een pedofielen website terecht komt. Iets wat veel kinderen is overkomen dankzij papa’s en mama’s die hun kinderen massaal delen op IG etc.

Hm, volgens mij hebben jullie zo eerst wel een duidelijk overzicht van wat er hier allemaal gaat gebeuren toch? Achter de schermen ben ik nog druk bezig dus qua opmaak, pagina’s etc. is nog niks klaar. Ik ga er nu een eind aan maken want morgen gaat de wekker weer om half 6 en kan ik gelukkig een uurtje langer slapen dan de eerste 3 dagen van de week. Dan gaat ie om half 5. boeiend he?

Peace! D.

Next Post

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.