Follow me:

Flog: HDR op het Werk

Vandaag neem ik jullie mee op een korte tour tijdens mijn werk. In de foto bewerkings app Snapseed kan je behoorlijk doen met je foto’s. En één van de meest vette dingen in die app is toch wel het drama/HDR-achtig effect. Door dat ik die een paar keer heb gebruikt voor foto’s op EyeEm kreeg ik vanmorgen veel inspiratie na het nemen van een foto.

Op de donderdag en vrijdag moet ik een heleboel kilometers lopen. En dat is serieus geen grapje! Er moet veel worden rond gebracht en moet veel gangen en afdelingen uit mijn kop leren om als “back-up” klaar te staan voor wanneer mijn collega op vakantie, ziek of wat dan ook is. Dat ik enorm veel moet lopen merk ik aan mijn lichaam. Ik heb 2 broeken waar ik normaal geen riem bij om hoefde.. Die riem is nu hard nodig want anders loop ik rond in mijn boxershort, lol. Oké, klaar voor de mini tour?!

Maar goed, hier boven zie je dikke stapels gordijnen. Deze liggen gesorteerd op maat en gaan regelmatig door het ziekenhuis heen als er wat vervangen moet worden. Het is een komen en gaan van karren. En dan nu de foto die mij de inspiratie gaf voor deze flog..

Het trappenhuis in een ander gedeelte van het ziekenhuis. De reflectie in het glas maakte deze foto perfect! En met het HDR effect is ie gewoon super vet! Al moet ik zeggen dat ie er op de telefoon nog beter uit ziet. Als ik weer terug loop, in het mega stelsel van tunnels kom zie ik gelijk nog 2 gave foto’s.

Als ik kijk hoe laat het is, zie ik dat het alweer tijd voor koffie is! Op naar de kantine en onderweg natuurlijk kijken of er nog wat leuks te schieten valt.

Naast het vele lopen door de gangen en afdelingen loop ik ook regelmatig trappen op en neer.. In het begin had ik zoiets van waarom niet gewoon de lift pakken? Maar waarom zou ik? Mensen gaan tegenwoordig naar de sportschool om fit te worden/zijn. Ik kan dit gewoon gratis doen tijdens het werken.

Wat ook een mooi is aan mijn werk locatie, is het uitzicht dat ik op sommige plekken heb. Hier onder kijk ik uit over de stad. Tja, dat lelijke forum wat gebouwd word is helaas niet anders maar toch, ik ben trots op mijn stad!

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Aukje

  Mooie foto’s. En wat leuk dat jouw werkomgeving zo’n mooie inspiratiebron is. Die foto’s van de trappen vind ik heel erg gaaf!

  05/04/2018 at 11:50
  • Reply exmersion

   Thanks! Daar ben ik zelf ook heel blij mee. Straks nog even op EyeEm pleuren.

   05/04/2018 at 12:02
 • Reply Nicetobeout

  Wauw!! Die foto van het trappenhuis is echt een kunstwerk. Super gaaf. Ik heb meteen de app ook geïnstalleerd, lijkt mij leuk met dat effect te spelen. En mooie bonus dat je werk je lekker fit houdt! Ik kijk uit naar meer flogs!

  05/04/2018 at 12:48
  • Reply exmersion

   Dank je! Als je hulp nodig hebt hoor ik het wel, maar zal wel niet haha.

   05/04/2018 at 13:05

  Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.