Follow me:

Ik leef weer…

Wat heb ik twee rot weken achter de rug zeg. Het begon op een zaterdag, een dag nadat Flynn verkouden was geworden. Het begon met wat gesnotter zoals elke verkoudheid gaat en het was gewoon te doen. Tot het erger en erger werd. Maandag ochtend toen om half 5 de wekker ging, stapte ik in volle moed uit bed om naar mijn werk te gaan. Ik was nog niet eens in Haren (dus pak hem beet.. 5/10 minuten fietsen) en had zoiets van hm, misschien moet ik toch maar terug naar huis gaan? Nou ja, ik fiets gewoon door en zie wel hoe ver ik kom.

Ik was nog geen half uur aan het werk toen het helemaal in sloeg. Ik ben toen ook maar naar huis gegaan en heb die zelfde middag nog in bed gelegen om wat bij te trekken. Het hielp een klein beetje.. Dinsdag bleef ik ook nog thuis en daarna ben ik maar weer aan het werk gegaan.. Stom! Want je kan beter gewoon uit zieken..

Zwaar verkouden met af en toe wat verhoging dus lekker aan het werk en de week door komen. En dan begint de tweede week van de verkoudheid. Maar nou kwam ik er gisteren dus achter dat die verkoudheid over was gegaan in een neus bijholte ontsteking. De hoofdpijn rondom je oog, de druk in je hoofd, je bovenkaak die gevoelig is, bukken etc. wat pijn doet.. De hele mikmak heb/had ik last van. Na bijna twee doekjes vol snuiten was ik er meer dan zat van. Als we even bij C. op de koffie zijn besluit ik om twee asprines te nemen tegen de hoofdpijn.

Niet veel later word de druk minder en voel ik mij opeens een stuk beter. Zo kon ik vandaag ook weer eindelijk een beetje normaal de dag door komen. Die holte zit nog steeds wel wat vol maar met die 2 pilletjes kom ik de dag dus goed door. Dus ja, ergens leef ik weer haha.

Ik heb mijn blog de laatste redelijk verwaarloosd. Ik was van plan om er alles mee te doen maar door de verkoudheid en andere dingen kwam ik er gewoon niet aan toe. Ik ben ook druk op zoek naar een andere lay-out. Met een heel klein beetje mazzel heeft Saskia het thema Vice van Amy&Pink nog ergens staan. Dat is een thema die ik echt al jaren super tof blijf vinden maar is helaas nergens meer te downloaden.

Tot die tijd blijft deze, die je nu ziet online staan. Ik ben dat hele witte in thema’s meer dan zat namelijk. Het liefst zou ik gewoon een echt donker/zwart thema willen maar daar verlies je sowieso lezers mee. Wat ik ergens wel snap want bij sommige is het dan echt lastig lezen. Goed, het is weekend en wij hebben een drukke voor de boeg dus ik knal hier maar een einde aan! BOEM!

Fijn weekend iedereen.

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Saskia

  Ik heb hem hoor!<3 Benieuwd wat je ervan gaat maken (let me know waar hij heen moet)

  12/05/2018 at 16:18
  • Reply exmersion

   Meh. Om één of andere reden kan ik het niet krijgen zoals ik wil. Vooral de header werkt tegen. Kan hem niet op een normaal formaat krijgen. En wanneer dat wel lukt, is ie compleet lelijk.

   12/05/2018 at 19:25

  Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.