Follow me:

Tag: Slapen, I’m Lovin’ it!

Ik was net op zoek naar een leuke tag en dat doe ik eigenlijk altijd op de blog van Olga. Toen ik de tag over slapen zag staan moest ik die gewoon even doen! Want de afgelopen twee nachten werd ik nog vrij moe wakker toen de wekker ging. Zal vast met de warmte te maken hebben?! Maar feit is dat ik slapen heerlijk vind, en het ook nooit erg vind om op tijd in bed te liggen. En de eerste vraag gaat daar gelijk over..

Hoe laat ga je meestal naar bed?
Maandag en dinsdag is dit vaak tussen 9 uur en half 10. Woensdag en donderdag meestal rond een uur of 10 aangezien mijn dienst dan een uur laten begint.

Wat is jouw vaste ritueel voor het slapen gaan?
Zodra ik in bed lig kijk ik nog even snel of de wekker goed of aan staat en probeer dan meestal een lekker plekkie te vinden. Als ik dat niet voor elkaar krijg kan ik soms nog wel even wakker liggen.. Ik ben niet iemand die nog een half uur op zijn telefoon gaat zitten kijken en doen.

Wat doe je als je niet kunt slapen?
Draaien, draaien, draaien en nog meer draaien. Net zo lang tot ik lekker lig. Geen schaapjes tellen maar gewoon proberen mijn hoofd leeg te krijgen of toch de focus op iets leuks zetten. Dat werkt soms ook wel.

Wat is je favoriete slaaphouding?
Op mijn zij. Vroeger sliep ik altijd op mijn buik maar om één of andere domme reden kan ik dat niet meer. Jammer, want het sliep altijd wel lekker!

Waarvoor mag je jou altijd wakker maken?
Een lekkere Bounty reep/ijs. Nieuwe platen of cd’s haha. Nee, zou het eigenlijk niet echt weten eerlijk gezegd. Laat mij maar gewoon lekker slapen hoor.

Hoe laat gaat je wekker ’s ochtends?
Maandag, dinsdag en woensdag om 04:30 en donderdag en vrijdag om 05:30. Voor de meeste mensen een “ramp” die dat niet trekken.. Maar als je die knop gewoon even omzet is het makkelijk te doen. Gewoon die avond er voor ook wat eerder naar bed gaan en je slaapt het zelfde als een “normaal ritme”.

Snoozen of direct opstaan?
Gelijk uit bed! Anders word het boem boem boem in mijn hoofd.

Slaap je uit in het weekend?
Uitslapen? Wat is dat? Ik slaap dan net zo lang als normaal, puur om het feit dat ik niet uit kan slapen. Zodra ik te lang lig krijg ik enorme hoofdpijn.

Welke rare dingen doe je in je slaap?
Knarsen met mijn tanden. Vroeger toen ik klein was sprak ik altijd met een schaduw man die schuin achter de deur stond. Met een zwarte hoge hoed op en een lange jas aan. Jammer dat er toen nog geen telefoons waren, want dan had het allemaal opgenomen kunnen worden.

Hoeveel kussens liggen er in je bed?
De laatste tijd begonnen we met 2 en in de nacht werden er dat dat 3. Maar sinds een week is het de hele nacht weer 2.

Wat heb je aan in bed?
Zo’n super sexy zwarte tijger string. Mwuahaha nee, als het niet te warm is gewoon een trainings broek en een tshirt. Word het te warm zoals de afgelopen dagen, dan lig ik alleen in mijn boxershort.

Hoe groot is jouw bed?
200×200. Stiekem mag ie van mij nog wel groter! Altijd lekker zo’n groot bed.

Droom je elke nacht?
Ik denk dat ieder mens elke nacht droomt alleen is dat niet altijd bewust. En vaak als ik wel bewust droom zijn ze echt een portie wtf gehalte.

Welke droom of nachtmerrie kun je goed herinneren?
Zoveel. Maar er zijn een paar die altijd bij zullen blijven. Het kleine balletje wat in een hoek gedreven zit door 4 giga ballen, het bekende vast zitten in een mist laag op de grond…

Zo, nu weten jullie ook wat meer over mijn nachtelijk leven haha. Een korte maar best leuke tag om in te vullen. En nu word het toch echt tijd om de slaapkamer eens op te zoeken, want ik ben veels te warm gekleed voor deze dag. Hebben jullie ook zo genoten van het warme weer?!

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Rolanda

    Leuke tag. 😀

    17/05/2018 at 12:18
  • Leave a Reply

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.