Follow me:

Het Perfecte Geluid?

Hier boven zie je onze huidige audio set-up. We begonnen met een “normale” platenspeler en nu staat de prachtige vintage Loewe Opta audio meubel. Er zit een platenspeler (Dual 1254) en een radio die op buizen werkt (helaas out of order..). De boxen die aan beide kanten zitten geven na al die jaren (dit meubel komt uit ’69) nog steeds een prachtig geluid. Maar hoe mooi het geluid ook is, toch wou ik graag zuilen hebben.

Nu hebben we soort van zuilen die mijn pa een aantal maanden geleden in de kringloop voor een mooi prijsje kon meenemen. Zelf gemaakte speakers die op een soort kastje staan waar je nog weer cd’s in kan opslaan. Nu hebben we dus een nog beter en sterker geluid, maar komt dit nog niet helemaal tot zijn recht helaas. Op zich geen probleem hoor maar als ze net wat verder uit elkaar staan galmt de muziek nog beter door de woonkamer heen, waardoor je optimaal geniet van je muziek.

Als we de schouw niet hadden, dan was het probleem zo’n beetje opgelost haha. Ach, het geluid is nu ook gewoon super om aan te horen en verbaast het mij eerlijk gezegd dat de buren nog niet hebben aangebeld om te vragen of het wat zachter kan.

Verder ben ik trouwens enorm blij met dit stuk in onze woonkamer. Aangezien muziek toch ook een groot deel van mijn leven is en Laura er niet zo heel veel mee heeft. Dan is het toch kicken dat het er allemaal gewoon staat en word gebruikt! En nu we eindelijk een Kallax kast hebben kunnen we ook weer nieuwe/2dehands platen aanschaffen! Want daar kan ik niet genoeg van hebben hé, lol.

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.