Follow me:

Hittegolf.Extreem

Ja, daar ben ik dan eindelijk weer eens met een nieuw blogje. Er is op persoonlijk/werk gebied genoeg gebeurd de afgelopen twee maand en dat is dan ook de reden denk ik waarom ik er echt even geen zin meer in had. Ik zou er op zich wel een uitgebreide blog over willen maken waarom ik niet meer werk voor het UMCG maar die energie is dat het eigenlijk niet waard. Vrij kort daarna kreeg ik gelukkig ander werk.

Dit was weer een baantje in de buiten lucht. Ik ging er gemotiveerd aan de slag en genoot volop. Dan zaten we bij mensen thuis, dan weer bij een bedrijf en zo het noorden van het land een beetje door. Alles leek goed te gaan en ze waren erg blij met mij. Tot de derde dag. Toen speelde mijn knie weer op en kon ik er gelijk mee stoppen. We zijn nu dus iets van twee maand verder en nog heb ik enorm veel pijn in mijn knie. Fysiek zwaar werk zit er voor mij gewoon niet meer in. En dat is best kloten want ik moet nu werk gaan zoeken wat ik nog nooit gedaan heb… Klantenservice leek mij leuk. Maar daar komen ook sales bij. En dat ga ik absoluut niet doen!

Maar goed, deze extreme hitte (golf) is bijna op zijn einde en daarmee komt het lekkere weer er aan. Een perfect moment om mijn blog ook weer op te starten.

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.