Follow me:

Kruidvat/Primark Haul

Van de week gingen we even het dorp in. Paar kleine boodschapjes halen en zoals altijd wil Flynn weer in de auto zitten die voor de Kruidvat staat. Het is nog steeds goed warm en een knijpfruit voor Flynn is dan ook geen slecht idee dus we gaan even naar binnen. We kijken dan ook altijd bij de speelgoed maar ik moet al snel onze kleine jongen achterna. Als ik de hoek omloop zie ik daar opeens hele vette figuurtjes staan! En dat word het begin van een nieuwe verslaving/verzameling haha.

Kruidvat verkoopt dus op het moment Q-Figs beeldjes. Anders dan de Funko Pop’s! en naar mijn mening mooier en leuker. Funko vind ik er toch wat lomp uit zien of zo. Neemt niet weg dat ik ze super gaaf vind hoor! Heb er zelf nog een paar liggen zelfs.. Maar goed, het lijkt erop dat Batman, Jessica Jones en Harley Quinn de enige drie zijn de ze verkopen. Die staan dus mooi bij ons de woonkamer bij de muziek.

Ik had gehoopt dat ze Thor ook nog te koop hadden maar helaas dus. Want die ziet er echt heel vet uit! Verder hebben ze redelijk wat maar wel veel minder dan Funko. Om een paar voorbeelden te noemen; Thor, Hulk, Harry Potter, Daredevil, Wonder Woman, Supergirl, Spiderman. Of je kijkt gewoon even hier.

En dan duiken we nu de Primark nog even in! Want vorige week hebben we daar ook nog een beetje geshopt. Ik kocht toen een horloge en leuk shirt van Volkswagen. Laura nam twee broekjes mee waarvan één toch terug moest. Net als het horloge die ze gisteren kocht bij de Action. Die werkte niet helemaal lekker namelijk.. Ik gaf toen mijn horloge waarin een kaart van de wereld zit, erg leuk! Maar vond hem toch niet bij mij passen..

Ik kijk straks wel of ze die andere nog hebben. Die is was robuuster en groter. Gelukkig hadden ze hem nog en nam ik die natuurlijk ook mee! Ook de thee beker van R2D2 kon ik niet laten liggen.. Die ga ik niet gebruiken voor thee maar koffie natuurlijk!

Ook zag ik nog een gaaf shirt van Batman: the Dark Knight. De kleuren combinatie vind ik vooral super! Vaak zijn het wat simpele shirts die ze verkopen maar er zit steeds vaker meer werk en detail in. En dat is een goed iets maar de kwaliteit mag soms nog wel wat aan gebeuren. Vaak krimpt die zooi heel snel.

Zoals je ziet ben ik erg blij met mijn aankopen. Nu gaan we de komende tijd lekker rustig aan doen want we gaan binnenkort lekker een weekje naar Schiermonnikoog toe. We zouden morgen eerst een dagje gaan, maar met het wisselvallige weer is dat toch niet zo fijn. Nu maar hopen op mooi weer en anders pech, genieten gaan we dan volop doen!

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Wendy

  Ik ben nog steeds boos dat ze Harley niet hadden bij ons 🙁 Maar wel leuke haul verder! Die mok is echt <3

  09/08/2018 at 16:56
  • Reply exmersion

   Ja het is maar net wat ze binnen krijgen. Vandaag nog bij de Kruidvat in de stad geweest. Daar snapten ze niet eens waar ik het over had, lol. Maar daar hebben ze dus helemaal niks binnen gekregen..

   09/08/2018 at 17:14
 • Reply Laura

  Yay weer allemaal leuke spulletjes geshopt! En ik ben blij met het horloge haha! Toch stiekem wel <3

  09/08/2018 at 17:29
  • Reply exmersion

   Maar goed dat ie van de Action stuk was he haha.

   09/08/2018 at 17:33

  Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.