Follow me:

Netflixed: Bitten

Netflixed. Een nieuwe categorie op mijn blog waarin ik films en series met jullie wil delen die ik gekeken heb. Nee, het worden geen reviews want daar ben ik rete slecht in. Maar wil gewoon “oppervlakkig” mijn ervaring delen in de hoop jullie nieuwsgierig te maken naar een film of serie die je nog niet hebt gezien.. Leuk idee of?!

“Bitten, gelegen in Toronto en New York, volgt de avonturen van de 28-jarige Elena Michaels, ’s werelds enige vrouwelijke weerwolf. Elena, een wees, dacht eindelijk haar ware liefde gevonden te hebben in Clayton, totdat haar leven voorgoed veranderde. Met een kleine beet, werd het normale leven waar ze zo naar hunkerde van haar afgenomen en moet ze overleven met de roedel. – mijnserie.nl”

Ergens begin dit jaar of vorig jaar begonnen wij met deze serie en waren vrijwel direct fan! Bitten bestaat uit (helaas) drie seizoenen waarin ‘the pack’ enorm veel moet door staan en verliezen. Deze pack word geleid door Jeremy Denvers in hun prachtig landhuis. In het begin vond ik hem een beetje apart of zo, maar hoe verder wij in de serie zaten hoe meer ik hem begon te begrijpen.

Jeremy is één van de hoofd personen in dit verhaal maar eigenlijk draait alles om Elena Michaels. Zij word verliefd op weerwolf (waarvan ze dat nog niet weet) Clay Denvers. Deze twee brengen dan ook de nodige liefde/romantiek in de serie. Soms hou ik daar niet van maar in dit geval is het niet overdone en voegt het dat beetje extra toe wat de serie nodig heeft. Clay zijn liefde voor Elena brengt hem dan soms ook wel in de problemen, maar geeft hem op andere momenten ook weer die kracht die hij dan nodig heeft.

Wat ik trouwens ook wel erg blij mee was in deze serie, is dat wanneer ze wolf zijn en weer transformeren naar mens ze hun kleding niet gelijk weer aan hebben. Die hebben ze op een bepaalde plek klaar liggen voor het geval dat.. Daar is tenminste over na gedacht!

Wat verder nog voor een kleine verrassing zorgde waren de heksen. Ook die bestaan in deze wereld en komen zo nu en dan naar voren. Eigenlijk te weinig want als ze die wereld meer hadden samen gespannen met die van de wolven hadden ze er misschien nog wel een seizoen of twee bij aan kunnen maken. Al zouden ze daar ook wel een spin off serie van mogen maken. Daar is volgens mij ook wel genoeg verhaal voer voor.

Anyway, wolven zijn altijd gaaf en met de terug keer van dit beest in ons land is het ook wel leuk om deze serie te gaan kijken.

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.